1-op-1 begeleiding

Ervaar jij moeilijkheden met je hond?

Of loop je tegen problemen aan en wil je deze oplossen en samen weer echt kunnen genieten? Dan ben je hier aan het juiste adres, ik ga je helpen! Samen gaan we opzoek naar de oorzaak van het probleem en leer ik jou begrijpen waarom jouw hond doet wat deze doet en wat hij nodig heeft. Ik geef advies op maat dat bij jullie specifieke situatie past en zo kun je doelgericht te werk gaan op een liefdevolle manier.

Mijn werkwijze

Ik richt mij op de emotie achter het gedrag en niet op het gedrag alleen. Leid je de emotie in goede banen dan lost het probleemgevend gedrag zich ook vaak op. Daarvoor ga ik op een welzijnsgerichte manier te werk waarbij de hond zich goed voelt. Dit doe ik op het tempo en de manier die bij de hond past.
Werken met dwang en/of pressiemiddelen doe ik niet, ik geloof niet in het onderdrukken van gedrag. Ik wil dat de hond zich van binnen oprecht goed gaat voelen. Het welzijn van de hond staat bij mij altijd voorop.

Het welzijn van de hond staat bij mij altijd voorop.

Mijn focus

Ik ben gespecialiseerd in ingewikkelde gedragsproblematiek

Jullie beide samen weer laten genieten van het leven maakt mij oprecht heel gelukkig, je bent bij mij geen nummertje. Door de jaren heen heb ik honden met hevige verlatingsangst mogen helpen, honden die uitvallen aan de lijn, niet met bezoek om kunnen gaan, problemen in huislijke sfeer hebben en geluidenangsten.

Maar ook honden met vage klachten waar de oorzaak niet van te herleiden lijkt te zijn. Waar het werk van een ander stopt gaat mijn werk verder. Ik graaf dieper, totdat ik het gedrag begrijp en met een plan van aanpak kan komen. Door mijn brede oriëntatie kan ik wetenschap combineren met energetisch werken, mijn visie is holistisch. Ik geloof dat alles met elkaar verbonden is en pel elke laagje van jouw hond af als een ui om de zijn kern te komen.

Reviews van mijn klanten

image2.jpg
Nadieh helpt je echt om je hond beter te begrijpen. Binnen een paar tellen had ze al door wat er bij mijn hond dwars zat, waar hij tegenaan liep en wat stress veroorzaakte. Nadieh geeft tips en handvaten wat je direct kunt toepassen en die voor de volle 100% werken! Ik ben haar erg dankbaar dat zij een traject met ons is aangegaan. Het plezier van en met mijn hond heb ik dankzij haar helemaal terug.
Nadine Bos
dewy.jpg
Ik ben heel blij dat Nadieh op ons pad is gekomen. Een lief en kundig hondengedragstherapeute die mijn hond vanaf moment één helemaal begreep. Ze heeft ons hele waardevolle handvaten gegeven en hebben al enorme mooie stappen gemaakt. Ik kan het iedereen aanraden! Je leert je hond zo goed kennen, en dat verdienen onze harige vriendjes!
Dewy Bouwmans
maud.jpg
Samen met Dimpel heb ik de puppy coaching gevolgd bij Nadieh en ik ben ontzettend dankbaar voor alle mooie inzichten die Nadieh mij/ons heeft gegeven. Nadieh werkt op een hele fijne manier, ze voelt aan wat nodig is om samen te oefenen. Nadieh heeft mij geleerd Dimpel beter te leren begrijpen en door haar gave, kennis en ervaring met ons te delen, is mijn connectie met Dimpel versterkt. Ik kan coaching van Nadieh iedereen aanbevelen! Daarnaast is Nadieh een ontzettend fijn mens om bij te zijn, ze begrijpt je direct en het voelt heel vertrouwd.
Maud van Mulekom
andrea.jpg
Nadat we maanden aan het oefenen waren om onze Juno alleen te leren zijn waren we ten einde raad. Via via kwamen we bij Nadieh terecht, een echte topper die echt voor je klaar staat.Juno werd geboren in een nest waar er maar 2 overleefden waardoor Nadieh dacht dat de verlatingsangst ontstaan was. Tijd om Juno ons te leren vertrouwen dat we echt wel terug komen! We volgden haar uitgestippelde plan. Soms dachten we: We komen er nooit! Maar dan was Nadieh daar middels app of bel contact om ons weer ene boost te geven. Inmiddels is Juno bijna 1,5 en kan hij alleen thuis zijn. Wauw! Ook hielp Nadieh ons met andere kwesties die tijdens de pubertijd naar voren kwamen. Juno raakte erg overprikkeld door de hormonen en daardoor was er van alles gewoon te veel voor hem. Nu weten we hem te helpen tijdens wandelen en als er bezoek komt. Van happende hond (tijdens het wandelen en tijdens bezoek) naar knuffelkont !We zijn nog niet klaar met trainen maar we hebben nu zoveel skills opgedaan en grootse stappen gemaakt dat Juno van drama dog naar dream dog is gekomen! Nadieh staat echt voor je klaar en heeft allerlei oplossingen gebaseerd op het persoonlijke probleem van je hond. Tussen de lessen door is e ruimte voor app contact als je het even niet meer weet en geeft ze je weer zelfvertrouwen!
Andrèa Kriegel
Riven.jpg
Wij hebben met onze hond Riven bij Nadieh 1 -1 coaching gevolgd en kunnen dit absoluut aan iedereen aanraden. Voor zij bij ons thuis kwam heeft zij telepathisch contact gemaakt met Riven, tijdens ons eerste consult kregen wij te horen wat zij besproken hadden. Riven had haar witte bergtoppen laten zien, een camper en een poes die mee op vakantie ging. Nadieh wist toen nog niet dat wij in September naar Scandinavië vertrekken, met camper en met poes Bailey! Buiten dit leuke bericht liet hij haar ook zien dat de wereld nog wat groot voor hem is, zo heeft zij ons passend advies en tips kunnen geven zodat wij hem kunnen begeleiden. Zo wordt de wereld elke dag een stukje minder spannend en stomen we hem klaar voor nog meer avonturen! Puppy coaching bij Nadieh leert jou om naar je hond te luisteren, zij vertellen veel meer dan wij op het eerste oogopslag zien. Nadieh staat naast je en laat je zien wat je hond je wil vertellen. Dank je wel voor alle goede zorgen en natuurlijk al het plezier dat wij hebben gehad tijdens de lessen!
Anne Teuns
melanie.jpg
Ik volgde Nadieh al een poos via Instagram. Telkens zag ik weer hele mooie, pakkende teksten voorbij komen. Daardoor besloten haar boek te kopen: beste kado die je jezelf (en je hond) kado kan doen! Ik wist al veel van honden en zelfs al hondengedragsdeskundige basis training gevolgd maar dit boek zoog me elke pagina in: ik heb zóveel nieuwe, mooie dingen mogen leren dankzij haar mooie boek. Zij kijkt echt op een heel andere manier naar je hond dan de meeste "gedragsdeskundigen", zo mooi en liefdevol. Daarop besloten een consult bij haar te doen om de opgedane theorie toe te passen op mijn eigen honden. Een heel fijn consult waarbij Nadieh al vrij snel tot de kern kwam van de problemen waar ik bij mijn reactieve honden tegenaan liep. Met duidelijke, concrete tips en nog wat naslagwerken via de mail heb ik al mooie stappen kunnen zetten met ze! Zelfs al met ze op vakantie geweest; iets waar ik ontzettend tegenop zag maar zoveel beter ging als verwacht! Ook nog een aantal mooie etherische oliën en aura sprays gekocht bij haar in de webshop. Heel mooi om te zien hoe de honden daarop reageren. Al met al hele mooie adviezen van deze topvrouw!
Melanie in de Wal
annemiek.jpg
Nadieh is een fijne vrouw met zeer veel kennis over het gedrag van honden. Ze legt ook goed uit waarom een bepaalde aanpak nodig is, vanuit de beleving van de hond. Dan valt het kwartje als baasje en kan iets dat echt onoverkomelijk leek, toch goed aangepakt worden. Ze onderscheidt zich, wat mij betreft, van vele andere gedragsdeskundigen, door haar kennis, haar liefde voor dieren (zeker niet enkel honden), haar deskundige aanpak, op maat van de hond, maar óók van het baasje. Er is geen all-in-one oplossing voor elke hond. Dat maakt dit geen evident beroep. Maar ze is enthousiast en je krijgt meteen zin om er in te vliegen en resultaten te boeken. Een echte aanrader! Als je twijfelt, gewoon doen! Hier ga je geen spijt van krijgen.
Annemiek Hendrikx

Mijn trajecten

Boek je een traject, dan gaan we met één consult en meerdere sessies (de hoeveelheid is afhankelijk van het traject dat je kiest) samen aan de slag.

Je vult van tevoren een vragenlijst in die ik grondig zal beoordelen voor ik bij jullie aan huis kom. Zo ben ik goed voorbereid. Ik kom het eerste consult bij jou aan huis. Tijdens het eerste consult dat de intake is, gaan we uitzoeken waar bepaald gedrag vandaan komt en hoe je hier het beste mee om kan gaan en we kijken welke training en begeleiding nodig is voor jullie unieke situatie.

Ik geef je direct al handvatten waar je zelf mee aan de slag kan gaan en ik geef je huiswerk op. We gaan namelijk samen met een plan op maat aan de slag. Ik stuur je informatie toe die belangrijk is na afloop.

Deze krijg je ook

Je krijgt mijn boek: Je hond beter begrijpen bij dit traject, hier staat belangrijke informatie in die aansluit op het geen we gaan bespreken. Je kunt alles na ons consult nog eens rustig nalezen en een hondenleven lang hierop terugvallen.

Ook doe ik een gezondheid en stresscheck bij jouw hond. Als er doorverwezen moet worden naar een (medisch) specialist dan zal ik deze een anamnese afgeven.

In de vervolg sessies gaan we samen aan de slag met het plan op maat en ik coach jullie hier door heen. Er komt vaak veel nieuwe informatie op je af, dus de vervolg sessies zijn heel belangrijk om jullie de juiste vaardigheden echt goed aan te kunnen leren. Je hebt tussendoor de mogelijkheid om vragen te stellen via WhatsApp en je hebt recht op een maand nazorg.

Etherische oliën, dierentolk, Bach bloesem en energetische healing

Bij een traject is het ook mogelijk om sessies in te plannen met etherische oliën. Ik maak een voorselectie voor je hond op basis van de informatie die ik heb verzameld en bied dan één voor één oliën aan. Door te zien wat je hond kiest krijgen wij veel meer inzicht in het gedrag en spelen zo ook in op het zelf-genezend vermogen. Dit kan een belangrijke toevoeging zijn en het welzijn van je hond verbeteren. Honden weten namelijk heel erg goed wat ze nodig hebben mentaal en fysiek. Ook kunnen we Bach bloesem op maat maken die precies bij jouw hond passen om hem te helpen weer emotioneel in balans te komen.

Daarnaast ben ik dierentolk en energetisch healer. We kunnen dus een combinatie maken van werken aan de emotie achter het gedrag, ingaan op de diepere lagen en het gedrag zelf. Deze combinatie stelt mij instaat veel verder te kijken en echt jouw hond te zien. Te helpen helen op alle niveaus en jou vervolgens de juiste tools mee te geven om jouw hond echt te kunnen ondersteunen. Dit zorgt voor een veel dieper contact met jouw dier, contact op zielsniveau.

Plaatje compleet met jou naast je hond:

Wie ben jij als mens naast je hond en wat heb jij nodig om goed in je vel te zitten? Hoe jij je voelt heeft direct invloed op jouw hond want honden zijn namelijk onze spiegels.
Ik geloof dat honden en mensen samen een zielscontract af hebben gesloten voor we hier samen op aarde komen. Samen mogen we hier groeien en bloeien en de beste versie van onszelf worden.
 
Door goed voor jezelf te zorgen kun je beter voor je hond(en) zorgen. Samen kunnen we kijken wat jij nodig hebt om je mooiste leven samen met jouw hond te mogen leven. Leven vanuit verbinding en hartconnectie en in jouw vrouwelijke kracht stappen. Ik stem me hierbij dus niet alleen af op jouw hond maar ook op jou als je graag naar dit belangrijke stuk wilt kijken. Wanneer je vastloopt met je hond of jezelf in dat proces kan dit echt helpen om samen te groeien.
 

Wil je graag gebruik maken van de bovengenoemde opties, vermeld dit dan in de aanvraag mail. Je kan geheel zelf aangeven hoe je dit in wil vullen maar we kunnen dit ook samen bespreken tijdens onze eerste afspraak. 

De trajecten

Basis traject

€ 475

Uitgebreid traject

€ 750

Doorpak traject

€ 1050

Als je na dit traject behoefte hebt aan meer begeleiding dan kun je een los consult of traject bijboeken. Houd hierbij wel rekening met mijn volle agenda. Hoe eerder je laat weten meer lessen te willen volgen hoe sneller je aan de beurt zal zijn.

* Alle prijzen zijn inclusief BTW.
* Reiskosten zijn gratis tenzij dit verder is dan 10km rijden. Vanaf 10km geldt een tarief van €0,29 per km.
* De nazorg via mail en/of app is uw verantwoordelijkheid.
* Annuleren van een afspraak kan tot 48 uur van te voren daarna wordt het consult in rekening gebracht. Bij het stopzetten van een traject op eigen initiatief behoud je het recht om binnen een jaar de sessies opnieuw in te boeken daarna vervalt dit recht en ben je de sessie kwijt, we geven geen geld terug.