0

Deluxe traject

Ervaar jij moeilijkheden met je hond en wil je deze oplossen en samen weer kunnen genieten? Dan ben je hier aan het juiste adres, ik ga je helpen! Samen gaan we opzoek naar de oorzaak van het probleem en leer ik jou begrijpen waarom jouw hond doet wat deze doet. Ik geef advies op maat dat bij jullie specifieke situatie past en zo kun je doelgericht te werk op een liefdevolle manier.

Mijn werkwijze

Ik richt mij op de emotie achter het gedrag en niet op het gedrag alleen. Leid je de emotie in goede banen dan lost het probleem gevend gedrag zich ook vaak op. Daarvoor ga ik op een welzijnsgerichte manier te werk waarbij de hond zich goed voelt. Dit doe ik op het tempo en de manier die bij de hond past. Werken met dwang en/of pressiemiddelen doe ik niet, ik geloof niet in het onderdrukken van gedrag. Ik wil dat de hond zich van binnen oprecht goed gaat voelen. Het welzijn van de hond staat bij mij altijd voorop.

Mijn focus

Mijn voornaamste doel is ervoor zorgen dat er harmonie komt in de thuissituatie, zodat de hond en de mens weer op een prettige manier kunnen samenleven. Hiervoor geef ik je de juiste tools en handvatten om aan de slag te gaan. Zo geef ik uitleg over het specifieke gedrag van de hond en hoe je daar het beste mee om kan gaan. Ik help honden met trauma’s, fobieën, angsten, agressie en andere gedragsproblemen. Maar ik werk ook preventief, denk hierbij aan het voorbereiden op een herplaatser die in huis komt en de opvoeding hiervan of je hond voorbereidden op de komst van een baby.

Ik ben gespecialiseerd in zware en ingewikkelde gedragsproblematiek. Het oplossen van een ingewikkelde puzzel geeft mij voldoening. Door de jaren heen heb ik honden met hevige verlatingsangst mogen helpen, honden die uitvallen aan de lijn, niet met bezoek om kunnen gaan, problemen in huislijke sfeer hebben en geluidenangsten. Waar het werk van een ander stopt gaat mijn werk verder. Ik graaf dieper, totdat ik het gedrag begrijp en met een plan van aanpak kan komen.

Mijn diensten

Ik bied verschillende diensten aan. Je kan kiezen voor een los consult of je kiest één van de trajecten.

Deluxe traject

Boek je het uitgebreide traject dan gaan we de komende 11 weken samen aan de slag. Je vult van tevoren een vragenlijst in die ik grondig zal beoordelen voor ik bij jullie aan huis kom. Zo ben ik goed voorbereid. Ik kom het eerste consult bij jou aan huis. Tijdens het eerste consult dat de intake is, gaan we uitzoeken waar bepaald gedrag vandaan komt en hoe je hier het beste mee om kan gaan en we kijken welke training nodig is voor jullie unieke situatie. Ik geef je direct al handvatten waar je zelf mee aan de slag kan gaan en ik geef je huiswerk op. We gaan namelijk samen met een plan opmaat aan de slag. Ik maak een opsomming van wat we besproken hebben en stuur trainingen op maat speciaal voor jullie situatie door.

Dit alles zorgt ervoor dat je je eigen persoonlijke boekje op maat krijgt. Je kunt alles na ons consult nog eens rustig nalezen en een hondenleven lang hierop terugvallen. Ook doe ik een gezondheid en stress check bij jouw hond. Als er doorverwezen moet worden naar een (medisch) specialist dan zal ik deze een anamnese afgeven.

Dan plannen we om de week nog zes vervolgconsulten in. Samen gaan we aan de slag met het plan opmaat. Je hebt tussendoor de mogelijkheid om vragen te stellen via WhatsApp en je hebt recht op een maand nazorg. De koste van het basis traject bedragen € 630 Het eerste consult (intake) duurt 1,5 uur de zes vervolgconsulten duren 45 minuten per sessie.

Als je na dit traject behoefte hebt aan meer begeleiding dan kun je los consult of een traject bijboeken. Houd hierbij wel rekening met mijn volle agenda. Hoe eerder je laat weten meer lessen te willen volgen hoe sneller je aan de beurt zal zijn.

Liefs, Nadieh

*Alle prijzen zijn inclusief BTW. * Reiskosten zijn gratis tenzij dit verder is dan 10km rijden. Vanaf 10km geldt een tarief van €0,29 per km. *De nazorg via mail en/of app is uw verantwoordelijkheid. * Annuleren van een afspraak kan tot 48 uur van te voren daarna wordt het consult in rekening gebracht.