0

Los consult

Ervaar jij moeilijkheden met je hond en wil je deze oplossen en samen weer kunnen genieten?
Dan ben je hier aan het juiste adres, ik ga je helpen! Samen gaan we opzoek naar de oorzaak van het probleem en leer ik jou begrijpen waarom jouw hond doet wat deze doet. Ik geef advies op maat dat bij jullie specifieke situatie past en zo kun je doelgericht te werk op een liefdevolle manier.

Mijn werkwijze

Ik richt mij op de emotie achter het gedrag en niet op het gedrag alleen. Leid je de emotie in goede banen dan lost het probleem gevend gedrag zich ook vaak op. Daarvoor ga ik op een welzijnsgerichte manier te werk waarbij de hond zich goed voelt. Dit doe ik op het tempo en de manier die bij de hond past.

Werken met dwang en/of pressiemiddelen doe ik niet, ik geloof niet in het onderdrukken van gedrag. Ik wil dat de hond zich van binnen oprecht goed gaat voelen. Het welzijn van de hond staat bij mij altijd voorop.

Mijn focus

Mijn voornaamste doel is ervoor zorgen dat er harmonie komt in de thuissituatie, zodat de hond en de mens weer op een prettige manier kunnen samenleven. Hiervoor geef ik je de juiste tools en handvatten om aan de slag te gaan. Zo geef ik uitleg over het specifieke gedrag van de hond en hoe je daar het beste mee om kan gaan.
Ik help honden met trauma’s, fobieën, angsten, agressie en andere gedragsproblemen. Maar ik werk ook preventief, denk hierbij aan het voorbereiden op een herplaatser die in huis komt en de opvoeding hiervan of je hond voorbereidden op de komst van een baby.

Ik ben gespecialiseerd in zware en ingewikkelde gedragsproblematiek. Het oplossen van een ingewikkelde puzzel geeft mij voldoening. Door de jaren heen heb ik honden met hevige verlatingsangst mogen helpen, honden die uitvallen aan de lijn, niet met bezoek om kunnen gaan, problemen in huislijke sfeer hebben en geluidenangsten. Waar het werk van een ander stopt gaat mijn werk verder. Ik graaf dieper, totdat ik het gedrag begrijp en met een plan van aanpak kan komen.

Mijn diensten

Ik bied verschillende diensten aan. Je kan een los consult boeken of je kan voor één van de trajecten kiezen.

Los consult

Dit is een eenmalig consult. Dit consult is geschikt om er achter te komen wat de oorzaak van bepaalde problematiek is. Je vult van tevoren een vragenlijst in die ik grondig zal beoordelen voor ik bij jullie aan huis kom. Zo ben ik goed voorbereid.

Tijdens het consult gaan we uitzoeken waar bepaald gedrag vandaan komt en hoe je hier het beste mee om kan gaan en we kijken dan welke training hierbij nodig is. Ik geef je handvatten waar je direct zelf mee aan de slag kan gaan. De adviezen voer je na dit consult zelfstandig uit.

Als je na dit consult behoefte hebt aan meer begeleiding dan kun je een nieuw los consult boeken of je kiest voor één van de drie trajecten om samen echt doelgericht aan de slag te kunnen gaan. Met een traject coach ik jullie in verschillende sessies zodat jullie het best mogelijke uit de adviezen en trainingen kunnen halen, en de kans op succes vergroot zal worden.

Je ontvangt na afloop hand-outs die passen bij hetgeen we besproken hebben zodat je dit nog eens rustig na kan lezen. Want je zult merken dat er veel informatie op je afkomt. Een los consult kost € 195 en duurt ongeveer 1,5 uur. Bij dit losse consult hoort geen nazorg. Heb je behoefte aan meer begeleiding na dit consult dan kun je een los consult bijboeken of je kiest één van de trajecten.

Liefs, Nadieh

P.s In 2021 is mijn eerste boek uitgekomen: Je hond beter begrijpen, een holistische benadering bij hondengedrag. Ik neem de lezer in dit boek mee in de belevingswereld van zijn hond. Er zal een nieuwe wereld voor de lezer opengaan. Het boek staat boordevol waardevolle informatie en geeft antwoordt op veel gestelde vragen. Na het lezen van dit boek zal de lezer nooit meer hetzelfde naar honden kijken. Hier kun je het boek bemachtigen.

*Alle prijzen zijn inclusief BTW. * Reiskosten zijn gratis tenzij dit verder is dan 10km rijden. Vanaf 10km geldt een tarief van €0,29 per km. *De nazorg via mail en/of app is uw verantwoordelijkheid. * Annuleren van een afspraak kan tot 48 uur van te voren daarna wordt het consult in rekening gebracht.