Los consult

Wil jij jouw hond beter begrijpen ?

Ervaar jij moeilijkheden met je hond, of loop je tegen problemen aan en wil je deze oplossen en samen weer echt kunnen genieten? Dan ben je hier aan het juiste adres, ik ga je helpen! Samen gaan we opzoek naar de oorzaak van het probleem en leer ik jou begrijpen waarom jouw hond doet wat deze doet en wat hij nodig heeft. Ik geef advies op maat dat bij jullie specifieke situatie past.

Mijn werkwijze

Als holistisch hondengedragstherapeut, energetisch healer en dierentolk richt mij op de emotie achter het gedrag en niet op het gedrag alleen. Want achter elk gedrag zit een emotie en achter elke emotie zit een behoefte.  Wanneer we dit helder in kaart kunnen brengen wordt het makkelijker om je hond te begrijpen. Door aan jou te vertalen wat jouw hond voelt en ervaart krijg je een kijkje in zijn binnenwereld.

 

Ik ga telepathisch in gesprek met jouw hond.

Mijn focus

Ik ben gespecialiseerd in ingewikkelde gedragsproblematiek

Jullie beide samen weer laten genieten van het leven maakt mij oprecht heel gelukkig, je bent bij mij geen nummertje. Door de jaren heen heb ik honden met hevige verlatingsangst mogen helpen, honden die uitvallen aan de lijn, niet met bezoek om kunnen gaan, problemen in huislijke sfeer hebben en geluidenangsten.

Maar ook honden met vage klachten waar de oorzaak niet van te herleiden lijkt te zijn. Waar het werk van een ander stopt gaat mijn werk verder. Ik graaf dieper, totdat ik het gedrag begrijp en met een plan van aanpak kan komen. Door mijn brede oriëntatie kan ik wetenschap combineren met energetisch werk, mijn visie is holistisch. Ik geloof dat alles met elkaar verbonden is en pel elke laagje van jouw hond af als een ui om te zijn kern te komen. Jij staat hier ook centraal in, ook jij doet er toe.

Reviews van mijn klanten

image2.jpg
Nadieh helpt je echt om je hond beter te begrijpen. Binnen een paar tellen had ze al door wat er bij mijn hond dwars zat, waar hij tegenaan liep en wat stress veroorzaakte. Nadieh geeft tips en handvaten wat je direct kunt toepassen en die voor de volle 100% werken! Ik ben haar erg dankbaar dat zij een traject met ons is aangegaan. Het plezier van en met mijn hond heb ik dankzij haar helemaal terug.
Nadine Bos
annemiek.jpg
Nadieh is een fijne vrouw met zeer veel kennis over het gedrag van honden. Ze legt ook goed uit waarom een bepaalde aanpak nodig is, vanuit de beleving van de hond. Dan valt het kwartje als baasje en kan iets dat echt onoverkomelijk leek, toch goed aangepakt worden. Ze onderscheidt zich, wat mij betreft, van vele andere gedragsdeskundigen, door haar kennis, haar liefde voor dieren (zeker niet enkel honden), haar deskundige aanpak, op maat van de hond, maar óók van het baasje. Er is geen all-in-one oplossing voor elke hond. Dat maakt dit geen evident beroep. Maar ze is enthousiast en je krijgt meteen zin om er in te vliegen en resultaten te boeken. Een echte aanrader! Als je twijfelt, gewoon doen! Hier ga je geen spijt van krijgen.
Annemiek
andrea.jpg
Nadat we maanden aan het oefenen waren om onze Juno alleen te leren zijn waren we ten einde raad. Via via kwamen we bij Nadieh terecht, een echte topper die echt voor je klaar staat.Juno werd geboren in een nest waar er maar 2 overleefden waardoor Nadieh dacht dat de verlatingsangst ontstaan was. Tijd om Juno ons te leren vertrouwen dat we echt wel terug komen! We volgden haar uitgestippelde plan. Soms dachten we: We komen er nooit! Maar dan was Nadieh daar middels app of bel contact om ons weer ene boost te geven. Inmiddels is Juno bijna 1,5 en kan hij alleen thuis zijn. Wauw! Ook hielp Nadieh ons met andere kwesties die tijdens de pubertijd naar voren kwamen. Juno raakte erg overprikkeld door de hormonen en daardoor was er van alles gewoon te veel voor hem. Nu weten we hem te helpen tijdens wandelen en als er bezoek komt. Van happende hond (tijdens het wandelen en tijdens bezoek) naar knuffelkont !We zijn nog niet klaar met trainen maar we hebben nu zoveel skills opgedaan en grootse stappen gemaakt dat Juno van drama dog naar dream dog is gekomen! Nadieh staat echt voor je klaar en heeft allerlei oplossingen gebaseerd op het persoonlijke probleem van je hond. Tussen de lessen door is e ruimte voor app contact als je het even niet meer weet en geeft ze je weer zelfvertrouwen!
Andrèa Kriegel
dewy.jpg
Ik ben heel blij dat Nadieh op ons pad is gekomen. Een lief en kundig hondengedragstherapeute die mijn hond vanaf moment één helemaal begreep. Ze heeft ons hele waardevolle handvaten gegeven en hebben al enorme mooie stappen gemaakt. Ik kan het iedereen aanraden! Je leert je hond zo goed kennen, en dat verdienen onze harige vriendjes!
Dewy Bouwmans
melanie.jpg
Ik volgde Nadieh al een poos via Instagram. Telkens zag ik weer hele mooie, pakkende teksten voorbij komen. Daardoor besloten haar boek te kopen: beste kado die je jezelf (en je hond) kado kan doen! Ik wist al veel van honden en zelfs al hondengedragsdeskundige basis training gevolgd maar dit boek zoog me elke pagina in: ik heb zóveel nieuwe, mooie dingen mogen leren dankzij haar mooie boek. Zij kijkt echt op een heel andere manier naar je hond dan de meeste "gedragsdeskundigen", zo mooi en liefdevol. Daarop besloten een consult bij haar te doen om de opgedane theorie toe te passen op mijn eigen honden. Een heel fijn consult waarbij Nadieh al vrij snel tot de kern kwam van de problemen waar ik bij mijn reactieve honden tegenaan liep. Met duidelijke, concrete tips en nog wat naslagwerken via de mail heb ik al mooie stappen kunnen zetten met ze! Zelfs al met ze op vakantie geweest; iets waar ik ontzettend tegenop zag maar zoveel beter ging als verwacht! Ook nog een aantal mooie etherische oliën en aura sprays gekocht bij haar in de webshop. Heel mooi om te zien hoe de honden daarop reageren. Al met al hele mooie adviezen van deze topvrouw!
Melanie in de Wal
maud.jpg
Samen met Dimpel heb ik de puppy coaching gevolgd bij Nadieh en ik ben ontzettend dankbaar voor alle mooie inzichten die Nadieh mij/ons heeft gegeven. Nadieh werkt op een hele fijne manier, ze voelt aan wat nodig is om samen te oefenen. Nadieh heeft mij geleerd Dimpel beter te leren begrijpen en door haar gave, kennis en ervaring met ons te delen, is mijn connectie met Dimpel versterkt. Ik kan coaching van Nadieh iedereen aanbevelen! Daarnaast is Nadieh een ontzettend fijn mens om bij te zijn, ze begrijpt je direct en het voelt heel vertrouwd.
Maud van Mulekom

Los consult

Dit is een eenmalig consult. Dit consult is geschikt om erachter te komen wat de oorzaak van bepaalde problematiek is en om tips en adviezen in te winnen. Je vult van tevoren een vragenlijst in die ik grondig zal beoordelen voor ik bij jullie aan huis kom. Zo ben ik goed voorbereid. Tijdens het consult gaan we uitzoeken waar bepaald gedrag vandaan komt en hoe je hier het beste mee om kan gaan.  Ik geef je handvatten waar je direct zelf mee aan de slag kan gaan. De adviezen voer je na dit consult geheel zelfstandig uit.

Als je na dit consult behoefte hebt aan meer begeleiding dan kun je een nieuw los consult boeken of je kiest voor één van de drie trajecten om samen echt doelgericht aan de slag te kunnen gaan. Met een traject coach ik jullie in verschillende sessies zodat je het best mogelijke uit de adviezen kan halen, en de kans op succes vergroot zal worden. Gedragsverandering heeft tijd nodig.

In een persoonlijk traject kijken we veel verder als alleen naar het gedrag van je hond. In een traject speel jij namelijk samen met jouw hond de hoofdrol. Honden zijn onze spiegels en dit kan jou ook inzichten geven in jouw eigen thema’s. Wie ben jij en wat heb jij nodig om gelukkig te zijn. Ik help ook jou in je eigen kracht staan. Zo kunnen jullie samen groeien en helen.

Gaan wij samen aan de slag?

Je investering voor een los consult is € 195 en duurt ongeveer 1,5 uur. Bij dit losse consult hoort geen nazorg. Heb je behoefte aan meer begeleiding na dit consult dan kun je een los consult bijboeken of je kiest één van de trajecten.

Woon je niet in mijn werkgebied dan is het mogelijk om in het voorjaar en de zomer naar mijn privé buiten locatie te komen in Weert. Het is heel goed mogelijk om een Los consult of een traject af te nemen op en om mijn locatie met zeer goed resultaat.

€ 195,-

*Deze prijs is inclusief BTW.
* Reiskosten zijn gratis tenzij dit verder is dan 10km rijden. Vanaf 10km geldt een tarief van €0,29 per km.
*De nazorg via mail en/of app is uw verantwoordelijkheid.
* Annuleren van een afspraak kan tot 48 uur van te voren daarna wordt het consult in rekening gebracht. Bij het stopzetten van een traject op eigen initiatief behoud je het recht om binnen een jaar de sessies opnieuw in te boeken na een jaar vervalt dit recht en ben de sessie kwijt, we geven geen geld terug.