0

Online consult

Ervaar jij moeilijkheden met je hond en wil je deze oplossen en samen weer kunnen genieten? Dan ben je hier aan het juiste adres, ik ga je helpen! Samen gaan we opzoek naar de oorzaak van het probleem en omdat ik voor mijn live consulten beperkt ben tot mijn werkgebied, (45 min rijden vanaf Weert is de max), moet ik wekelijks mensen teleurstellen. Dat moest anders vond ik, daarom heb ik het online consult in het leven geroepen. Op deze manier kan ik met video bellen via WhatsApp toch mensen helpen die verder bij mij vandaan wonen.

Eventueel heb je ook de mogelijkheid om naar mijn buiten locatie te komen en een normaal live consult af te nemen. Het losse live consult kun je hier vinden. Mijn voorkeur zal altijd uitgaan naar een live consult omdat ik graag afstem op jou en je hond. Door bij jullie in huis te zijn en de situatie te observeren kan ik mijn werk heel accuraat doen.

Toch kan ik de meeste mensen al heel goed op weg helpen met een online consult. Je kan me dan alles vragen en ik zal door grondig door te vragen tot de kern proberen te komen en jou en je hond zo goed mogelijk voorzien van advies. Al vele gingen jullie voor met een zeer tevreden resultaat.

Mijn werkwijze

Ik richt mij op de emotie achter het gedrag en niet op het gedrag alleen. Leid je de emotie in goede banen dan lost het probleem gevend gedrag zich ook vaak op. Daarvoor ga ik op een welzijnsgerichte manier te werk waarbij de hond zich goed voelt. Dit doe ik op het tempo en de manier die bij de hond past.

Werken met dwang en/of pressiemiddelen doe ik niet, ik geloof niet in het onderdrukken van gedrag. Ik wil dat de hond zich van binnen oprecht goed gaat voelen. Het welzijn van de hond staat bij mij altijd voorop.

Mijn focus

Mijn voornaamste doel is ervoor zorgen dat er harmonie komt in de thuissituatie, zodat de hond en de mens weer op een prettige manier kunnen samenleven. Hiervoor geef ik je de juiste tools en handvatten om aan de slag te gaan. Zo geef ik uitleg over het specifieke gedrag van de hond en hoe je daar het beste mee om kan gaan.
Ik help honden met trauma’s, fobieën, angsten, agressie en andere gedragsproblemen. Maar ik werk ook preventief, denk hierbij aan het voorbereiden op een herplaatser die in huis komt en de opvoeding hiervan of je hond voorbereidden op de komst van een baby.

Ik ben gespecialiseerd in zware en ingewikkelde gedragsproblematiek. Het oplossen van een ingewikkelde puzzel geeft mij voldoening. Door de jaren heen heb ik honden met hevige verlatingsangst mogen helpen, honden die uitvallen aan de lijn, niet met bezoek om kunnen gaan, problemen in huislijke sfeer hebben en geluidenangsten. Waar het werk van een ander stopt gaat mijn werk verder. Ik graaf dieper, totdat ik het gedrag begrijp en met een plan van aanpak kan komen.

Online consult

Heb jij hulp nodig met jouw hond en woon je buiten mijn werkgebied, dan is dit online consult geschikt voor jou om al je vragen te stellen. Ook is dit consult geschikt voor mensen die vragen hebben over edelstenen en etherische oliën. Woon jij wel in mijn werkgebied en heb jij gewoon wat kleine vragen of advies nodig dan mag je ook gebruik maken van dit online consult.

Ik zal je helpen om jouw hond beter te begrijpen en samen zo optimaal mogelijk van het leven te laten genieten. Dit alles op een welzijnsgerichte manier.
Een online consult vindt plaats via WhatsApp videobellen en zal ongeveer tot een uur duren. De kosten bedragen *€ 100 voor dit online consult.

Liefs, Nadieh

P.s In 2021 is mijn eerste boek uitgekomen: Je hond beter begrijpen, een holistische benadering bij hondengedrag. Ik neem de lezer in dit boek mee in de belevingswereld van zijn hond. Er zal een nieuwe wereld voor de lezer opengaan. Het boek staat boordevol waardevolle informatie en geeft antwoordt op veel gestelde vragen. Na het lezen van dit boek zal de lezer nooit meer hetzelfde naar honden kijken. Hier kun je het boek bemachtigen.

*De prijs is exclusief BTW voor dit consult * Annuleren van een afspraak kan tot 48 uur van te voren daarna wordt het consult in rekening gebracht.