Online consult

Ervaar jij moeilijkheden met je hond?

Ervaar jij moeilijkheden met je hond en wil je deze oplossen en samen weer kunnen genieten? Dan ben je hier aan het juiste adres, ik ga je helpen! Samen gaan we opzoek naar de oorzaak van het probleem.

Omdat ik voor mijn live consulten beperkt ben tot mijn werkgebied, (45 min rijden vanaf Weert is de max), moet ik wekelijks mensen teleurstellen. Dat moest anders vond ik, daarom heb ik het Online consult in het leven geroepen. Op deze manier kan ik met video bellen via WhatsApp toch mensen helpen die verder bij mij vandaan wonen.

Mijn werkwijze

Ik richt mij op de emotie achter het gedrag en niet op het gedrag alleen. Want achter elk gedrag zit een emotie en achter elke emotie zit een behoefte. Wanneer we dit helder in kaart kunnen brengen wordt het makkelijker om je hond te begrijpen en vanuit daar kunnen we een plan van aanpak maken.

Ik ga op een welzijn gerichte manier te werk met als doel dat  je hond zich oprecht goed zal gaan voelen. Dit doe ik op het tempo en de manier die bij de hond past. Op gedragsverandering kunnen we tijdsdruk zetten, het is een proces dat afhankelijk is van het kunnen van de hond, de omgeving, de inzet van de begeleider en de mogelijke resources die we in kunnen zetten. Denk hierbij aan medische zorg of bijvoorbeeld supplementatie.

Het welzijn van de hond staat bij mij altijd voorop.

Mijn focus

Ik ben gespecialiseerd in ingewikkelde gedragsproblematiek

Jullie beide samen weer laten genieten van het leven maakt mij oprecht heel gelukkig, je bent bij mij geen nummertje. Door de jaren heen heb ik honden met hevige verlatingsangst mogen helpen, honden die uitvallen aan de lijn, niet met bezoek om kunnen gaan, problemen in huislijke sfeer hebben en geluidenangsten.

Maar ook honden met vage klachten waar de oorzaak niet van te herleiden lijkt te zijn. Waar het werk van een ander stopt gaat mijn werk verder. Ik graaf dieper, totdat ik het gedrag begrijp en met een plan van aanpak kan komen. Door mijn brede oriëntatie kan ik wetenschap combineren met complementair, mijn visie is holistisch. Ik geloof dat alles met elkaar verbonden is en pel elke laagje van jouw hond af als een ui om te zijn kern te komen.

Reviews van mijn klanten

naruk
Binnen twee minuten van mijn gesprek met Nadieh werden mijn twijfels van tafel geveegd. Het was spot on en dat is eigenlijk het hele gesprek gebleven. Niet alle informatie was nieuw, maar het is wel heel fijn om de bevestiging te krijgen en te weten dat ik op het juiste pad zit. Nu heb ik weer allerlei handvaten gekregen waardoor ik mijn hond beter begrijp. Er is minder frictie tussen ons twee waardoor het leven samen weer net wat soepeler verloopt. Ik kan geen mooiste moment uitkiezen, maar om nog iets te horen van mijn overleden honden vond ik wel erg bijzonder. Achteraf heb ik er geen seconde spijt van gehad!
Rianne
Nicole.jpg
Wat is Nadieh geweldig!! Zo mooi hoe ze je met haar ge-wel-di-ge boek naar je hond leert kijken, de signalen van je hond leert op te pikken, te begrijpen en er dus ook echt iets mee kunnen gaan doen. We hadden een heel fijn gesprek tijdens ons online consult. Ik heb nu goede tools gekregen om met onze hond aan de slag te gaan. Helder en duidelijk, ik snap nu ook waarom dit wel werkt en het “andere” niet. Ook heel fijn dat ze na het consult nog steeds korte vraagjes over de training wil beantwoorden zodat je echt goed ermee aan de slag kunt! En hoe geweldig mooi ook zij jou en je hond ECHT begrijpt, de muziek en geurtjes die we nu toepassen waardoor hij zo relaxed is (zie foto) Hij weet nu, ik word gehoord en begrepen door mijn baasje. Super fijn 💗 Dank Nadieh voor alle inzichten die ik heb gekregen van je.
Nicole du Chatinier
site.jpg
Wat een verhelderend consult! Na het lezen van het boek wist ik dat Nadieh de juiste persoon was om nog de puntjes op de I te zetten met mijn hond. De inzichten die ze me heeft gegeven helpen me echt om mijn hond nog beter te lezen en te begeleiden. Na consult nog een mail ontvangen met oefeningen en tips en tricks. Bedankt Nadieh
Veronique Aalbers
site-1.jpg
In 1 online consult wist Nadieh tot de kern van de zaak door te dringen en inzicht te geven in de oorzaken van het gedrag van onze Benny. Ze heeft mij op liefdevolle wijze een heleboel goede en duidelijk tips en adviezen gegeven om mee aan de slag te gaan. Het is zó fijn om ook op gevoelsniveau geholpen te worden!
Ilse van Ooijen-Vloet
site-2.jpg
Nadieh heeft in 1 online sessie precies weten te vatten en voelen wat er speelt bij ons nieuwe vriendje Bowie. Zoveel wijsheid, liefde en tegelijk ook daadkrachtig en to the point. Meteen dezelfde dag merkten we al verschil. Zo fijn!
Marieke van Haarlem
hond.jpg
Ik kan echt iedereen Nadieh aanraden! Ik heb pas een online consult bij haar gehad. Deze was super waardevol. Heel veel informatie en adviezen gehad om mee aan de slag te gaan. Na het consult wist ik zeker dat wij onze problemen kunnen oplossen. Ik heb niet eerder zoveel vertrouwen gehad. Ik heb erg veel geleerd van haar artikelen op social media. Nadieh heeft erg veel kennis en deze weet ze op een hele duidelijke en leuke manier uit te leggen. Haar boek zou iedereen in zijn bezit moeten hebben. Ze verkoopt super fijne producten. Je kan haar alles vragen en ze legt het heel goed uit. Daarnaast is Nadieh een hele oprechte lieve gezellige vrouw!
Samantha Rikkerink

Online consult

Heb jij hulp nodig met jouw hond en woon je buiten mijn werkgebied, dan is dit Online consult geschikt voor jou om al je vragen te stellen.  Ook is dit consult geschikt voor mensen die vragen hebben over edelstenen, etherische oliën en Bach bloesems. Woon jij wel in mijn werkgebied en heb jij gewoon wat kleine vragen of wil je even sparren met mij dan kan je ook gebruik maken van dit online consult.

Ik zal je helpen om jouw hond beter te begrijpen en samen zo optimaal mogelijk van het leven te laten genieten. Dit alles op een welzijnsgerichte manier.

Je hebt ook de optie om een telepathisch gesprek voor je hond aan te vragen. Als dierentolk kan ik op afstand contact leggen met jouw hond. Ongeveer het eerste half uur van ons consult ga ik in gesprek met je hond, daarna bel ik je op om te bespreken wat ik door heb mogen krijgen. Je mag vijf vragen indienen en ik vraag je hond wat hij zelf nog graag wil meegeven. 

Vermeld in het aanvraagformulier waarvoor je een online consult in wil zetten.

Gaan wij samen aan de slag?

Een Online consult vindt plaats via WhatsApp videobellen en zal ongeveer tot een uur duren. Jouw investering voor dit consult is:

€ 125,-

* De prijs van dit consult is exclusief BTW
* Annuleren van een afspraak kan tot 48 uur van te voren daarna wordt het consult in rekening gebracht.