0

Puppy & Pubercoaching

Van harte gefeliciteerd met de aanschaf van jullie puppy. Heerlijk zo’n klein hummeltje in huis. Het spreekt uiteraard voor zich dat je de juiste begeleiding aan je pup mee wil geven. Daarvoor ben je bij mij aan het juiste adres. Ik ga je helpen om van jouw pup een stabiele volwassen hond te maken.

Hondenrijbewijs:

Je gaat doormiddel van de Puppycoaching lessen op maat als het ware je hondenrijbwijs halen. Ik leer je hoe je de taal van jouw pup gaat begrijpen. En wat je pup nodig heeft om een gelukkig hondenleven te leiden. Daarnaast kijk ik heel erg naar jullie behoeftes en de individuele behoefte van jullie pup. Elke pup is immers anders.

Op maat:

Met een aanpak op maat gaan we aan de slag. Wat laat het hartje van jouw puppy sneller tikken? Hoe is het karakter van jouw puppy? Wat kun je verwachten van jouw puppy? En wat kan jouw pup van jou verwachten? Allemaal vragen die we samen gaan behandelen.

Waarom lessen aan huis:

Vanuit een veilige basis leert elke hond het beste dus ook jullie puppy. Sommige puppy’s kunnen overweldigd raken op een veld met andere pups en mensen. Geuren, geluiden en een vreemde omgevingen kunnen heel spannend zijn. Honden leren context gebonden. Dit betekend dat wat een pupje in huis kan, deze nog niet meteen in de tuin kan en buiten de deur. Je zult dus toch buiten de lessen om zelf aan de slag moeten op eigen gekozen locaties. Dit kunnen we nu dan meteen samen doen. Precies naar de behoeftes en het kunnen van de pup en rekening houdend met de behoeftes van jou als begeleider. Bij mij ben je niet een nummertje in een groep maar DE nummer èèn van de les, alles draait volledig om jullie en jullie pup.

Pubercoaching:

Vanuit de puppytijd ga je vanzelf door naar de pubertijd. Een nieuwe fase die weer nieuw mogelijkheden met zich meebrengt, maar ook nieuwe uitdagingen. De pubertijd is net als de puppytijd een zeer belangrijke fase in het leven van je hond. De juiste begeleiding is ook hier super belangrijk. Ook hierbij help ik jullie graag verder met pubercoaching op maat. Vooral nu ik toch een band met jouw pup hebt opgebouwd.

Omdat ik weet wat jullie nodig hebben kunnen we meteen zeer doelgericht en specifiek te werk gaan. We borduren verder op de vorige lessen die aan bod kwamen bij Puppycoaching. En zo zorgen we er samen voor dat de pup een gelukkige volwassen hond kan worden.

Investering:

De koste voor privè puppycoaching bedragen 210 euro. Ik kom vijf maal bij jullie aan huis of we spreken af op een geschikte locatie. De coaching sessie duren 45 tot 60 minuten. Dit is afhankelijk van de puppy, als de pup moe is dan stoppen we altijd op het hoogtepunt en sluiten een sessie positief af.

Motivatie:

Ben jij gemotiveerd om samen met jouw pupje en/of puber aan de slag te gaan en te zorgen voor de beste start mogelijk? Neem dan snel contact met mij op. Ik help je heel graag verder

Liefs, Nadieh