0

Puppycoaching

Van harte gefeliciteerd met de aanschaf van jullie puppy. Heerlijk zo’n klein hummeltje in huis. Het spreekt uiteraard voor zich dat je de juiste begeleiding aan je pup mee wil geven. Daarvoor ben je bij mij aan het juiste adres. Ik ga je helpen om van jouw pup een stabiele volwassen hond te maken. Puppycoaching is beschikbaar voor puppy’s tot en met 6 maanden oud. Is jouw hond een puber en wil je graag aan de slag met zijn gedrag? Dan kun je een los consult boeken of één van de trajecten.

Hondenrijbewijs

Je gaat doormiddel van de Puppycoaching lessen op maat als het ware je hondenrijbwijs halen. Ik leer je hoe je de taal van jouw pup gaat begrijpen. En wat je pup nodig heeft om een gelukkig hondenleven te leiden. Daarnaast kijk ik heel erg naar jullie behoeftes en de individuele behoefte van jullie pup. Elke pup is immers anders.

Op maat

Met een aanpak op maat gaan we aan de slag. Wat laat het hartje van jouw puppy sneller tikken? Hoe is het karakter van jouw puppy? Wat kun je verwachten van jouw puppy? En wat kan jouw pup van jou verwachten? Allemaal vragen die we samen gaan behandelen.

Waarom lessen aan huis

Vanuit een veilige basis leert elke hond het beste dus ook jullie puppy. Sommige puppy’s kunnen overweldigd raken op een veld met andere pups en mensen. Geuren, geluiden en een vreemde omgevingen kunnen heel spannend zijn. Honden leren context gebonden. Dit betekend dat wat een pupje in huis kan, deze nog niet meteen in de tuin kan en buiten de deur. Je zult dus toch buiten de lessen om zelf aan de slag moeten op eigen gekozen locaties. Dit kunnen we nu dan meteen samen doen. Precies naar de behoeftes en het kunnen van de pup en rekening houdend met de behoeftes van jou als begeleider. Bij mij ben je niet een nummertje in een groep maar DE nummer èèn van de les, alles draait volledig om jullie en jullie pup.

Investering

De koste voor privè puppycoaching bedragen 350 euro. Ik kom vijf maal bij jullie aan huis of we spreken af op een geschikte locatie. De coachingsessies duren 45 tot 60 minuten. Dit is afhankelijk van de puppy, als de pup moe is dan stoppen we, dit doen we altijd op het hoogtepunt en sluiten een sessie positief af.

Motivatie

Ben jij gemotiveerd om samen met jouw puppy aan de slag te gaan en te zorgen voor de beste start mogelijk? Neem dan snel contact met mij op. Ik help je heel graag verder.

Liefs, Nadieh

In 2021 is mijn eerste boek uitgekomen: Je hond beter begrijpen, een holistische benadering bij hondengedrag. Ik neem de lezer in dit boek mee in de belevingswereld van zijn hond. Er zal een nieuwe wereld voor de lezer opengaan. Het boek staat boordevol waardevolle informatie en geeft antwoordt op veel gestelde vragen. Na het lezen van dit boek zal de lezer nooit meer hetzelfde naar honden kijken. Hier kun je het boek bemachtigen.

*Alle prijzen zijn inclusief BTW. * Reiskosten zijn gratis tenzij dit verder is dan 10km rijden. Vanaf 10km geldt een tarief van €0,29 per km. *De nazorg via mail en/of app is uw verantwoordelijkheid. * Annuleren van een afspraak kan tot 48 uur van te voren daarna wordt het consult in rekening gebracht. * Ik rij tot dertig minuten voor de puppycoaching op maat.