Puppycoaching

Zielsverbinding met je puppy

Van harte gefeliciteerd met de aanschaf van je puppy. Heerlijk zo’n klein hummeltje in huis. Het spreekt uiteraard voor zich dat je de juiste begeleiding aan je pup mee wil geven. Daarvoor ben je bij mij aan het juiste adres. Ik ga je helpen om van jouw pup een stabiele volwassen en gelukkige hond te maken. Ook help ik jullie een mooie en bijzondere verbinding aangaan op zielsniveau. Elkaar echt vertrouwen en begrijpen, dit is wat ik met jullie wil gaan bereiken.

Puppycoaching is beschikbaar voor puppy’s tot en met zes maanden oud. Is jouw hond een ouder en wil je graag aan de slag met zijn gedrag? Dan kun je een los consult boeken of één van de 1 : 1 trajecten.

Hondenrijbewijs

Je gaat door middel van de Puppycoaching lessen op maat als het ware je hondenrijbwijs halen. Ik leer je hoe je de taal van jouw pup gaat begrijpen en wat je pup nodig heeft om een gelukkig hondenleven te leiden. Ik leer je om jouw pup holistisch op te voeden. Daarnaast kijk ik heel erg naar jullie behoeftes en de individuele behoefte van de pup. Elke pup is immers anders en elke gezinssituatie /of hond en hondenmamma combinatie is uniek. Ik geloof dat wij namelijk een zielscontract hebben met onze dieren.

Op maat

Met een aanpak op maat gaan we aan de slag. Wat laat het hartje van jouw puppy sneller tikken? Hoe is het karakter van jouw puppy? Wat kun je verwachten van jouw puppy en wat kan jouw pup van jou verwachten? Allemaal vragen die we samen gaan behandelen. Je hoeft niet onzeker te zijn of je het wel goed doet allemaal want ik sta je bij met raad en daad.

Weggaan uit het nestje en bij de moeder kan een traumatische ervaring zijn. Ook het wennen aan jou en de nieuwe omgeving kan heel spannend zijn. Daarom is het belangrijk dat we hier ook energetisch naar kijken. Als dierentolk en energetisch healer leg ik contact met jouw puppy op zielsniveau. Ik vertaal aan jou wat je pup nodig heeft en zal hem healing geven ter ondersteuning van deze grote overgang naar jullie nieuwe leven samen.

Jij als hondenmamma speelt een heel belangrijke rol in het leven van jouw zielsmaatje. Daarom kijken we ook naar jouw persoonlijke thema’s. Waarom heb je een hond in je leven genomen en wat zijn jouw verwachtingen in de relatie tot jouw pup? Samen met jouw pup speel jij de hoofdrol in deze mooie reis die jullie samen gaan maken.

Waarom lessen aan huis

Gaan wij samen aan de slag?

De investering in privè begeleiding bedraagt 550 euro. Ik kom vijf maal bij jullie aan huis of we spreken af op een geschikte locatie. De sessies duren ongeveer een uur. En ik sluit elke sessie, als het mogelijk is, af met een energetische healing voor de pup.

Ben jij gemotiveerd om samen met jouw puppy aan de slag te gaan en te zorgen voor de beste start mogelijk? Durf jij te voelen met je hart en een echte verbinding aan te gaan op een dieper niveau? Neem dan snel contact met mij op. Ik help je heel graag verder.

€ 550

*Deze prijs is  inclusief BTW.
* Reiskosten zijn gratis tenzij dit verder is dan 10km rijden. Vanaf 10km geldt een tarief van €0,29 per km.
*De nazorg via mail en/of app is uw verantwoordelijkheid.
* Annuleren van een afspraak kan tot 48 uur van te voren daarna wordt het consult in rekening gebracht.
* Ik rij tot dertig minuten voor de puppycoaching op maat.

Reviews van mijn klanten

babs.jpg
Wij hebben puppycursus gevolgd bij Nadieh met onze lieve Lola. Ik volg deze pagina al een tijdje en wilde graag meer leren over volledig positief opvoeden en honden leren lezen. In de 5 lessen aan huis heeft ze ons zeker een goede basis mee gegeven waarmee we vooruit kunnen! Ik had al veel gelezen en we hadden beiden ervaring met honden, maar we hebben toch veel nieuwe dingen geleerd. Naast een goede basis hebben we ook ontdekt dat Lola gek is op speur/zoek spelletjes. We hebben hiermee geoefend en uitleg gekregen over hoe je dit kunt uitbouwen, echt een hele mooie manier om samen te werken met je hond. Nadieh is heel enthousiast en zeker kundig, wij zouden een puppycursus zeker aanbevelen! En natuurlijk blijf ik deze pagina goed in de gaten houden 😉Super bedankt, ook namens Jamie Steer en Lola!
Puppy Lola
bekkie.jpg
Nadieh is bij ons geweest om ons handvatten te geven met de opvoeding van onze Puggle Bix. Wij hebben ontzettend veel bruikbare tips ontvangen waar wij nu mee aan het werk zijn. Zijn energie kan die nu goed kwijt en we merken zelfs nu al veranderingen in zijn gedrag. Super bedankt voor al deze tips!
Puppy Bix
Guus.jpg
We hebben bij Nadieh de puppy training gevolgd met onze hond Alex. Er kwamen diverse handelingen aan bod zoals bijvoorbeeld; Lichaamstaal begrijpen, wandelen met een pup, zindelijkheid, hond alleen leren blijven en spelletjes met een pup. Allemaal dagelijkse dingen waar we erg veel aan hebben. Van de behandelde onderwerpen hebben we ook handouts gekregen, zo kunnen we alle info altijd nog eens lezen. Uiteraard willen we onze hond netjes opvoeden en een goede band met hem krijgen, de zeer hondvriendelijke werkwijze van Nadieh past hier precies bij. Dank je wel Nadieh voor de fijne en leerzame training!
Puppy Alex
Noortje.jpg
Als eerste hebben wij de puppiecursus samen met Nadieh gedaan! Dit beviel ons zo goed dat we daarna de pubercursus met ons Noortje ook bij haar hebben gedaan.Ze kijkt met een frisse blik op hoe jij en je hond samen werken. Ook nam ze de tijd om onze kinderen goed te betrekken bij beide cursussen, wat wij heel belangrijk vinden. Zeker omdat onze “kleine” pup al 50 kilo weegt met 8 maanden.Haar passie en expertise straalt ook af van de cursussen en hoe ze omgaat met de dieren. Ook al heb je jaren ervaring met dieren dan nog is iedere pup en hond uniek en raden wij iedereen aan om een cursus te volgen zoals Nadieh ze neerzet.
Puppy Noortje
Baci.jpg
De eerste 5 weken met onze labrador puppy Baci de puppycoaching met Nadieh gedaan. Iedere week leuke dingen gedaan met Baci, onder andere snuffelen, wandelen en puppygym. Daarnaast kregen wij als baasjes veel nuttige info! Ook is Nadieh altijd een hele fijne hulplijn die altijd snel reageert op momenten dat je hetzelf even niet meer weet. Kortom; Voor de pup een feestje voor de baasjes super leerzaam!
Puppy Bai
pablo.jpg
Ik heb een pomeranian pup genaamd Pablo en hij is nogal ondeugend en eigenwijs. Ik heb echt veel geleerd en hoe ik het beste met mijn pup om kon gaan! Pablo luisterd echt super goed en krijg ook vele complimenten hierover. Heel erg bedankt nadieh zonder jou was dat niet gelukt!
Puppy Pablo